Strona używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim strona może indywidualnie dostosować się do twoich potrzeb. Możesz zaakceptować pliki cookies lub wyłączyć je w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne dane.

Zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) informujemy, że:

1) Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Polskich Wartości z siedzibą w Przecławiu, Przecław 58A/6, 72-005 Przecław.
2) Przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych będzie się odbywać w celu: przeprowadzenia i realizacji projektów zleconych przez Zleceniodawców.
3) Podanie danych osobowych jest dobrowolne, lecz niezbędne w procesie zawarcia umowy o realizację zadań w/w zakresie.
4) Pani/Pana dane osobowe nie będą udostępniane innym podmiotom, z wyjątkiem podmiotów uprawnionych na podstawie przepisów prawa.
5) Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane do dnia upływu terminu przechowywania dokumentacji związanej z realizacją zadania zleconego.
6) Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści Pani/Pana danych osobowych, prawo ich sprostowania oraz w zakresie wynikającym z przepisów – do usunięcia, jak również prawo do ograniczenia przetwarzania.
7) Przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia skargi do Urzędu Ochrony Danych Osobowych, jeśli Pani/Pana zdaniem, przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych – narusza przepisy prawa.